Read The Forum Rules: We have a clear set of rules to keep the forum running smoothly. Click here to review them.

Post Reply 
Anyone else having this bug using the mobile version?
Author Message
speakeasy Offline
Peacock
******
Gold Member

Posts: 9,099
Joined: Aug 2008
Reputation: 103
Post: #1
Anyone else having this bug using the mobile version?
When I hit quote to reply, it doesn't include the quote, it's just a blank field. The only way to reply to someone else's post with their quotes included is to switch from the mobile version to standard version.

Anyone else seeing this? It just started a few days ago.
06-11-2013 03:11 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
InternationPlayboy Offline
Crow
*****

Posts: 4,396
Joined: Nov 2008
Reputation: 36
Post: #2
RE: Anyone else having this bug using the mobile version?
Yep I have the same problem. The only solution I've found was the same as you, switching versions. My laptop fan just died to so its a bitch. I don't want to use my laptop until I have the fan fixed. Not to derail, but does anyone know how much it costs to replace a fan?
(This post was last modified: 06-11-2013 03:17 PM by InternationPlayboy.)
06-11-2013 03:14 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Christian McQueen Offline
Hummingbird
*****
Gold Member

Posts: 3,176
Joined: Feb 2012
Reputation: 170
Post: #3
RE: Anyone else having this bug using the mobile version?
Yep, same issue.

@IP: what kind of laptop? Make/model
06-11-2013 03:16 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
InternationPlayboy Offline
Crow
*****

Posts: 4,396
Joined: Nov 2008
Reputation: 36
Post: #4
RE: Anyone else having this bug using the mobile version?
Its a toshiba, not quite sure on the model, its about 3 years old. If its more than $150 I may just buy another computer.
06-11-2013 03:19 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Christian McQueen Offline
Hummingbird
*****
Gold Member

Posts: 3,176
Joined: Feb 2012
Reputation: 170
Post: #5
RE: Anyone else having this bug using the mobile version?
It'll run you around $30-50 for the part and then labor costs if you can't do it yourself.

Probably would recommend getting a new one. I picked up a Dell 15" laptop at Best Buy the other day for $350 for on the go.
06-11-2013 03:22 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
InternationPlayboy Offline
Crow
*****

Posts: 4,396
Joined: Nov 2008
Reputation: 36
Post: #6
RE: Anyone else having this bug using the mobile version?
Cool, thanks for the heads up. What would you figure the maintenance cost would look like?
06-11-2013 03:42 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Roosh Offline
Eagle
*******

Posts: 19,884
Joined: Aug 2008
Reputation: 420
Post: #7
RE: Anyone else having this bug using the mobile version?
I've duplicated the problem. It's a problem with the theme, which hasn't been updated in over a year:

http://www.mybbgm.com/portal.php

they don't even seem to be answering support questions.

Roosh
http://www.rooshv.com
06-11-2013 04:37 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Christian McQueen Offline
Hummingbird
*****
Gold Member

Posts: 3,176
Joined: Feb 2012
Reputation: 170
Post: #8
RE: Anyone else having this bug using the mobile version?
@IP: No problem. Not sure.
06-11-2013 04:54 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | RooshV.com | Return to Top | Return to Content | Mobile Version | RSS Syndication